قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۲/۰۲ - ۱۵:۴۶

فرزند شهید کشوری کاندید انتخابات شورای شهر تهران شد

علی کشوری فرزند سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری ظهر امروز یکشنبه اول فروردین ماه سال جاری با حضور در فرمانداری تهران برای انتخابات شورای شهر تهران ثبت نام کرد .

فرزند شهید کشوری کاندید انتخابات شورای شهر تهران شد

به گزارش سراج24 به نقل از فاطر وی هدف از شرکت خود در انتخابات شورای شهر تهران امسال را  ادامه دادن راه پدر واحساس وظیفه نسبت به کشورش دانست وگفت : زندگی پدرم آنقدر پرمعنا و موفقیت آمیز بوده که همیشه به آن افتخار می کنم. هر وقت در زندگی با مشکلی مواجه می شوم به خدا توکل می کنم واز از پدرم می خواهم  که مرا راهنمایی کند.

فرزند شهید کشوری  با اشاره به  زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار وشهادت خاطر نشان کرد: فرزندان شهیدان قشری هستند که تاکنون در فعالیت های سیاسی کشور حضور پیدا نکردند وشاید هم اکنون وقت مناسبی باشد تا بتوانند نقش مهمی در تحقق آرمان های جامعه داشته باشند .  

علی کشوری در خاتمه اظهار داشت : فرزندان شهدا جزء نخبگان هستند وآنها با قدم های اولیه خود در عرصه سیاسی
می توانند نقش پررنگتری در جامعه داشته باشند زیرا فرزندان شهیدان  تمام سختی ها را درک کردند واز نزدیک با تمام مشکلات روبرو بوده اند وامیدوارم که ما فرزندان شهیدان بتوانیم  در این عرصه برای مردم کشورمان کاری انجام دهیم .  

گفتنی است در این مراسم مهدی باقری، محمد مهدی مفتح ، دکتر سمیه بروجردی ، خانم رودکی حضور داشتند  که اغلب این عزیزان پدرهایشان از شهیدان شاخص کشور هستند .

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••